Uludağ Üniversitesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri mezunudur. Londra’da Bell International Institute’de yabancı dil (ingilizce) eğitimi aldı. Anadolu Üniversitesi Dış Ticaret Programını da eş zamanlı olarak tamamlamıştır. 2011 yılında Bahçeşehir Üniversitesi Genel İşletmecilik bölümünde yüksek lisansını tamamlayarak mezun oldu.
Beykent Üniversitesi İşletme yönetimi doktora programını “İnsan Kaynakları Yönetiminde Sosyal Medyanın Rolü” konulu doktora tezini yazarak 2014 yılında tamamladı. 2018 yılında ise, Yönetim ve Strateji alanında Doçent unvanı almıştır.
Çalışma hayatına insan kaynakları alanında başladı. 10 yılı aşkın çeşitli sektörlerde toplam kalite ve insan kaynakları departmanlarında uzman ve yönetici pozisyonlarında görev aldı. Sırasıyla Sinpaş Holding, Sosa Gıda, Secretcv.com insan kaynakları, Sinpaş Yapı firmalarında çalıştı. Bu deneyimini yansıtmak üzere İK Atölyesi Eğitim ve Danışmanlık hizmetleri şirketini kurdu. Birçok firmada insan kaynakları sistemi kurma ve sosyal medya projeleri üzerine çalıştı.
İşkur destekli İstihdam Garantili Meslek Edindirme projelerini yürütmüştür. Stratejik insan kaynakları, sosyal medya, oyunlaştırma, koçluk, liderlik ve stratejik yönetim alanında ulusal ve uluslararası konferanslarda ve dergilerde çalışmaları bulunmaktadır. Bahçeşehir Üniversitesi yüksek lisans programlarında “Profesyonel Koçlukta Temel Yetkinlikler”,“Stratejik Liderlik ve Yönetim Becerileri” ve “Yönetici-Lider için İletişim” konularında dersler vermektedir.
İnsan kaynakları ile sosyal medyayı bir araya getiren “Sosyalika” kitabı 2015 yılında, 2016 yılında ise “İşe Alım Süreçlerinde Sosyal Medya Etkisi” ve “Sosyal Medya Stratejileri” kitabı, 2017 yılında editörlüğünü yaptığı ve kariyer koçluğu bölümünü yazdığı “Koçluk Atölyesi” kitabı, 2018 yılında “Sosyal Medyanın İnsan Kaynakları Yönetimindeki Rolü” bölümünü yazdığı “Sosyal Medyanın İş Hayatındaki Yeri” isimli kitap yayımlandı.
Toplam Kalite Yönetimi, İç Denetçi, Proje Yönetimi, İnovatif Girişimcilere Güç Kazandıran ve Fark Yaratan Mentorluk ve ICF Onaylı Profesyonel Koçluk eğitim sertifikaları bulunmaktadır.
Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) üyesidir. 2015 yılından beri, İstanbul Medipol Üniversitesi, İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi’nde İnsan Kaynakları Yönetimi bölüm başkanı olarak görevine devam etmektedir. Medipol İnsan Kaynakları ve Kariyer Kulübü’nün danışmanlığını yapmaktadır. Aktif olarak sosyal sorumluluk projelerinde yer almakta ve topluma hizmet uygulamaları dersi kapsamında öğrencilerle projeler yürütmektedir. Bizbizze Projesi Mentorluk Programı kapsamında kadın istihdamının artırılmasına yönelik kadın girişimcilere mentorluk yapmaktadır.
PROJE AMACI: Her yıl Türkiye’nin farklı bölgesinde kütüphanesi olmayan ilköğretim okullarına kütüphane kurmayı hedeflemektedir. Kütüphane kurmak için yola çıkmadan önce ihtiyacı olan okullar araştırılmaktadır.
Daha sonra seçilen okulun kullanılmayan odasına marangoz ve işçi yollayarak kütüphane ve raflarının kurulumunu sağlanmaktadır. Üniversite öğrencileri ise kermes düzenleyerek elde ettikleri gelir ile kitapları alarak rafların kitaplarla donatılmasını sağlamaktadır.
PROJE AMACI: İlköğretim seviyesindeki öğrencilere meslekleri kıyafetleriyle birlikte tanıtıp farkındalıklarını arttırarak doğru tercih yapmalarına imkan sağlamaktır. Proje her yıl düzenli olarak farklı okullarda gerçekleştirilmektedir.
İnsan kaynakları yönetimi bölümü üniversite öğrencileri ile birlikte Şile’de yer alan Şehit Serkan Angay İlk ve Ortaokulunda öğrencilere meslekleri tanıtan bir seminer gerçekleştirdik. Şile İlçe Milli Eğitim müdürünün de katılım gösterdiği etkinliğimizde öğrencilere meslekleri kıyafetleriyle birlikte tanıttık. Minik öğrencilerin sorularını yanıtladık ve seminer sonrası öğrencilerle birlikte zaman geçirdik.
PROJENIN AMACI: Sokak hayvanlarının korunmasını ve yaşam şartlarının iyileştirilmesini amaçlamaktadır. #BirMamaDaSenKoy
Üniversite öğrencileri, sokak hayvanlarının olumsuz hava şartlarından etkilenmemeleri için, kedi/köpek evleri yaparak sokak hayvanlarının yoğun olduğu parklara ve ormanlara yerleştirdiler. Böylelikle sokaklar kedi/köpek evleriyle renklenmiş olmaktadır. Bu proje her yıl düzenli devam etmektedir.
#Bir Mama Da Sen Koy projesi, genel anlamda, bir grup gönüllü öğrencinin halkı bilinçlendirmede nasıl bir rol üstlendiğinin ve bu bilincin dalgalar halinde tüm topluma nasıl yayılabileceğinin göstergesi niteliğindedir.